• Hokejista dal krásný gól hlavičkou

    Hokejista dal krásný gól hlavičkou

    Kategorie: Videa>Ostatní | 22.05.2015

    Duel číslo dva ve finále Západní konference mezi hokejisty Chicaga a Anaheimu byl nejen netradičně dlouhý, ale i zajímavý. Vítězné trefě na 3:2 ze 117. minuty totiž předcházela netradiční situace z poloviny druhého nastavení. Chicago už se radovalo na ledě, ale jen krátce.

Jako zdatný hlavičkář se prezentoval Andrew Shaw. Sudí se ale nenechali zmást euforickou oslavou hráčů Blackhawks a okamžitě se rozhodli prozkoumat opakované záběry. Ty uklidnily domácí příznivce, hlavičkovat do brány se totiž nesmí. Pravidlo 78.5. totiž naprosto jasně říká, že gól nesmí platit, pokud je puk do klece nasměrován, hozen či dotlačen útočícím hráčem jinak, než hokejkou. Po zápase si ze své trefy mohl Shaw aspoň utahovat. „Možná mě teď začnou sledovat v Premier League,“ smál se třiadvacetiletý útočník. Zápas tady nakonec skončil až se závěrem třetího prodloužení a potěšil pouze hosty.


Komentáře

  • breberka2prdele

    breberka2prdele (24.5.2015 | 11:32)

    Odpověď na: Brutalny-Psycho (22.5.2015 | 21:15)Kokot jsi ty, protože je tam důležité jestli to tam nasměruješ úmyslně. Aj odražený od tvých smradlavých vajec by platil.

  • Brutalny-Psycho (22.5.2015 | 21:15)

    Odpověď na: eddie22 (22.5.2015 | 17:40)Ja sné že neplatil ty kokot , gol platí len hokejkov alebo odrazený od korčule , všetko odrazené čo je vyšie ako bránka neplatí vy kokoti , vôbec sa do hokeja nerozumiete :punch: :punch: :punch: :punch:

  • eddie22 (22.5.2015 | 17:40)

    Odpověď na: Brutalny-Psycho (22.5.2015 | 15:19) proc by neplatil ty debilni hovado

  • Palo

    Palo (22.5.2015 | 15:35)

    Odpověď na: Brutalny-Psycho (22.5.2015 | 15:19)Jasne že platil čo si slepý ? :D:D:D

  • Brutalny-Psycho (22.5.2015 | 15:19)

    To je kokot :plesk: :plesk: :plesk: Veď ten gol neplatil :punch: :punch: :punch: :punch:

  • Palo

    Palo (22.5.2015 | 12:51)

    Odpověď na: Cpt._Redeemer (22.5.2015 | 08:06)vedel urcite, ale ked sa okolo spravi sou, nemusi sa skumat a moze sa omylom aj uznat. Chapes divadlo.

  • Petry89 (22.5.2015 | 11:34)

    Odpověď na: Cpt._Redeemer (22.5.2015 | 08:06) on moc dobre vedel

  • Trooper (22.5.2015 | 09:52)

    Tohle udělal Jiří Novotný v přípravě nároďáku a moc dobře věděl, že neplatí

  • Cpt._Redeemer

    Cpt._Redeemer (22.5.2015 | 08:06)

    Smutné na tom je, že hráč který hraje hokej neví, že ten gol neplatí :thumbsup:

  • Vyjebanec (22.5.2015 | 07:16)

    NUDA :applause:

  • dany55 (22.5.2015 | 05:41)

    Dino Koller je určitě pyšnej :-D :-D

  • Nitricc

    Nitricc (22.5.2015 | 04:33)

    pojď mi hop :lol:

Vyhledávání








Přihlášení



loading...
TOPlist